Jean-Paul Lespagnard pop-up store in Brussel

Jean-Paul Lespagnard, winnaar Modo Prijs 2011, opent 7 februari een tijdelijke winkel bij galerie Artlab Zsenne te Brussel. Lespagnard presenteert daar zijn twee ready-to-wearcollecties voor herfst/winter 2011 en lente/zomer 2012.

Met die laatste collectie, getiteld Somewhere in Between, imponeerde Lespagnard niet alleen de jury van de Modo Prijs. Na zijn show tijdens de Parijse modeweek noemde New York Times journaliste Suzy Menkes de zoon van een Luikse trucker ‘bedenker van intrigerende prints in een origineel thema. Een buitengewoon slimme designer’.

In de pop-up store, gelegen in de Rue Anneessens, staat ook een installatie rondom het thema van Lespganard’s nieuwe collectie – te weten ‘I see ‘EM’. De tijdelijke winkel blijft tot 15 februari open.

Lespagnard studeerde in Luik en Luxemburg en leerde de knepen van het vak bij de New Yorkse Anna Sui en Brusselse ontwerpster Annemie Verbeke. Nadat hij in 2008 twee prijzen won tijdens het Internationaal Festival voor Mode en Fotografie in Hyères (Frankrijk), ontwierp de Brussselaar een capsulecollectie voor het Franse prêt-à-porter merk 1.2.3. In maart 2011 presenteerde hij zijn eerste eigen collectie tijdens de Parijse modeweek.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wCQi4O1uqbM

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s