Vrienden van de smaak popt voor eerste maal op in Limburg

Gisteren was het zover: de eerste tafel van Vrienden van de Smaak werd neergepoot in het Limburgse St-Lambrechts-Herk. Een ware beleving! Genieten van begin tot eind!

Wat is het concept? Vrienden van de Smaak is een rondreizend restaurant zonder muren dat deze zomer voor het eerst zijn deuren opent. Er is één groot verlangen: de Belg opnieuw dichter bij het eten op zijn bord te brengen.

Aan één lange rij tafels gebeurt het. In openlucht, tussen de fruitbomen of middenin een wei, naast een moestuin en zelfs op een geheime locatie! Chef-koks van het avontuurlijke soort wagen zich voor één keer buiten de muren van hun eigen restaurantkeuken. Lokale en ambachtelijke producten vinden de weg naar het bord. Kruiden uit de moestuin van de gastvrouw, appels van de boomgaard verderop, verse geitenkaas van de bioboer twee dorpen verder en vlees van de kweker die zijn beesten nog vrij laat grazen …

Elk diner biedt plaats aan zo’n zeventig vrienden van de smaak. Met je familie, de buren, boezemvrienden of je geliefde én een heleboel onbekende tafelgenoten geniet je samen van een uniek diner op een unieke plek. Bevlogen boeren, microbrouwers en telers schuiven mee aan tafel en delen hun liefde voor eerlijke ingrediënten en heerlijke smaken. Onverwachte ontmoetingen en boeiende gesprekken gegarandeerd!

Meer info op http://www.vriendenvandesmaak.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s